Lente symposium 2024

15e editie Lentesymposium Orthopedie OLVZ en ASZ: Fusioneren en Realigneren in de Orthopedie

By: | Tags: | Comments: 0 | maart 24th, 2024

In het licht van de naderende fusie tussen twee ziekenhuizen organiseerden de afdelingen Orthopedie & Traumatologie van het OLV Ziekenhuis Aalst-Asse-Ninove en het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis Aalst het Lentesymposium met als thema “FUSIONEREN EN REALIGNEREN IN DE ORTHOPEDIE”.
Meer dan 550 medische en paramedische professionals namen deel aan dit Lentesymposium, waardoor het uitgroeide tot een van de grootste en meest toonaangevende orthopedische evenementen in Vlaanderen. De 15e editie bood opnieuw een uitgelezen kans om onze kennis en ervaring te delen met de deelnemers.
Onze oprechte dank gaat uit naar de vooraanstaande sprekers, waaronder dr. Bart Claus, dr. Sara De Boey, dr. Bart Van de Meulebroucke, dr. Bart Middernacht, dr. Yannick Goubau, dr. Irisa Myncke, dr. Kjell Van Royen, dr. Jan Van Houcke, dr. Martijn Raaijmaakers, dr. Luc Bouwen, dr. Casper Van de Meulebroucke, dr. Sebastian Faict en dr. Paul Byttebier.
Daarnaast willen we onze waardering uitspreken voor de organisatoren en partners, waaronder Aqtor!, Arthrex Belgium, BeMedico Orthopedics, DePuy Synthes, Heraeus, House of Feet, HOX Orthopedie, Mathys Netherlands, Pieter Matton, OrthoConstruction, Pfizer, Push Braces, Sanofi Belgium, Smith+Nephew, Stryker, Trenker, Truvion Healthcare, OTTOBOX en Zimmer Biomet voor hun onschatbare bijdrage aan het succes van dit evenement.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.