lentesymposium dienst Orthopedie: Sporten na de pandemie, plezier of tranendal?

By: | Tags: | Comments: 0 | maart 28th, 2022

Ook de 13e editie van het lentesymposium dienst Orthopedie Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis Aalst, met de titel Sporten na de pandemie, was een groot succes!
Aan het lentesymposium dienst Orthopedie namen meer dan 400 medici en paramedici deel! Het lentesymposium dienst Orthopedie & Traumatologie OLV Aalst blijft een van de meest bezochte orthopedie symposia in Vlaanderen!
De aftrap is gedaan door collega Dr Roel Parys, de teamarts van de Belgische atletiekfederatie met als titel ‘Van Aalst tot in Tokyo: de weg naar de Olympische Spelen’.
Daarna gaven Dr Tom Peeters, Dr Bart Middernacht, Dr J. van Houcke, Dr Sebastian Faict en Dr Bart Van de Meulebroucke een uiteenzetting over de aanpak van overbelasting en traumatische letsels van de verschillende gewrichten bij het hernemen van sport na een lange noodgedwongen rust, de Coronapandemie.

De dienst orthopedie OLV Aalst introduceerde twee nieuwe collega’s Dr Sebastian Faict met aandachtsgebied voet-, enkel- en kniepathologie en Dr J. Van Houcke met aandachtsgebied heuppathologie.

Dank aan alle organisatoren, sponsors en sprekers van dit congres! Wij kijken al uit naar de 14e editie in maart 2023!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.